PROGRAM DE LUCRU:
Luni-Duminica: 08:00 - 22:00

Blog

CERE O COTATIE

5 paşi pentru alegerea celor mai bune servicii de mutari


 

      Dacă este pentru prima dată când căutaţi o firma de mutari şi vreţi să faceţi cea mai bună alegere, sunteţi în locul potrivit. Am pregătit pentru dumneavoastră un minighid cu criteriile de care să ţineţi cont când alegeţi oamenii care să vă ajute.firma de mutari mobila

 

1. Primul pas  pentru dumneavoastră este să faceţi un inventar cât mai exact al lucrurilor pe care vreţi să le mutati. In acest fel veţi şti serviciile de care aveţi nevoie. Vreţi să mutati şi dulapul mare din dormitor? Poate aveţi nevoie de oameni care să-l dezasambleze şi să-l asableze în noua locaţie. Mutati şi vaza de ceramică sau tabloul de pe hol? Atunci aţi putea să luaţi în calcul o impachetare eficientă pentru lucruri fragile. Companiile de mutari care îşi cunosc clienţii oferă toate aceste servicii şi vă pot asigura că toate bunurile ajung la destinaţie aşa cum au plecat. Acum că aveţi o imagine clară a lucrurilor dumneavoastră, putem trece la pasul următor.

2. Estimarea

Cea mai bună soluţie e să cereţi o estimare la faţa locului. Un reprezentant al companiei vine la dumneavoastră şi vă face o ofertă în funcţie de bunurile pe care vreţi să le mutati, manevrarea lor, accesul în locație (loc de parcare, etaj, lift) şi distanţa până la noua locaţie. Estimarea este gratuită şi credem că aşa trebuie să rămână. Stabiliţi împreună cu reprezentantul companiei toate serviciile necesare. El vă poate spune de câţi oameni este nevoie şi cât timp va dura intreaga operatiune de relocare. Este o ocazie bună pentru dumneavoastră să cunoaşteţi compania şi să aflaţi mai multe informaţii, precum:

Alege corect

3. Metoda de lucru

Se vor folosi bande de ancorare cu cârlig pentru lucrurile grele? Impachetarea se va face cu folie cu bule sau polietilenă expandată? Cu ce autovehicul se va face transportul? E util pentru dumneavoastră să ştiţi cum vor fi mutate lucrurile ca să aveţi garanţia că vor fi în siguranţă. Metodele de lucru au evoluat şi pentru companiile de mutări. Cele care aleg doar calitatea vă pot oferi o mutare fără riscuri.

4. Preţul.

O bună companie ştie că îşi va face clienţii mulţumiţi dacă va oferi două lucruri: calitate şi preţuri accesibile. După ce puneţi la punct detaliile mutarii, primiţi oferta de preţ. Vă recomandăm să cereţi oferte din partea mai multor companii şi să o alegeţi pe cea mai bună. Trebuie să sublinem totuşi că cea mai bună ofertă nu are întotdeauna preţul cel mai mic. O ofertă bună trebuie să vă asigure în primul rând garanţia că mutarea se face în cele mai bune condiţii şi preţul reflectă calitatea. Cine oferă cele mai bune recomandări despre calitate dacă nu clienţii mulţumiţi?

5. Un client mulţumit  vorbeşte în medie cu 3 prieteni despre experienţa sa. Un client nemulţumit poate să vorbească cu până la 10 prieteni. Oricum ar fi, oamenii vorbesc despre calitatea serviciilor pe care le primesc, iar companiile atente îi invită să-şi spună părerea la secţiunea de review-uri. Le găsiţi pe google lângă numele companiei. Dacă alţi clienţi au fost mulţumiţi de serviciile primite, dumneavoastră veţi şti şi decizia devine mai uşoară. Ce se întâmplă dacă nu există review-uri? Păi, cine ar vrea să aleagă o companie netransparentă?